طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی

عنوان : شرایط حضور مهندسان در کانادا و فعالیت های مجاز برای مهندسین در کانادا

جهت آشنایی و انجام امور تحصیل در کانادا میتوانید مقالات این وبلاگ را مطالعه نمایید.

برای مهاجرت به آلمان و یا اخذ اقامت آلمان ابتدا باید بدانید که آلمان کشوری است که در اروپای غربی و اروپای مرکزی قرار دارد و پایتخت آن برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز دارد.این کشور دارای ۱۶ ایالت است که بزرگترین ایالت آن بایرن یا باواریا در جنوب و کوچک‌ترین آن برمن در شمال غربی است.بالاترین میزان حضور اتباع خارجی در ایالت‌های هامبورگ، هسن، برلین و بادن-وورتمبرگ است.

اتباع خارجی در ایالت‌های جدید کمتر از ۲ درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند. حدود ۱۹٪ جمعیت آلمان، از خانواده‌های مهاجر هستند یا خود مهاجر بوده‌اند. هامبورگ بالاترین میزان مهاجران را به خود اختصاص داده‌است. جمعیت مهاجران این ایالت به نسبت کل جمعیت حدود ۳۰٪ است.آلمان دارای یک بازار اقتصادی اجتماعی با نیروی کار مجرب، موجودی سرمایه بزرگ، سطح پایین فساد، و سطح بالا از نوآوری است. آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد ملی در اروپاست و هم چنین جزو چهار تولید کننده بزرگ در سال ۲۰۰۹ است.

کار در آلمان

شما بعد از ورود به آلمان و گرفتن تاییدیه مدرک تحصیلیتان باید به دنبال شغلی باشید تا بتوانید هزینه های زندگی در آلمان را بپردازید.برای کار کردن در آلمان مانند دیگر کشور ها شما احتیاج به مجوز کار دارید.بنا بر قوانین آلمان شهروندانی که عضو اتحادیه اروپا باشند نیازی به مجوز برای کار در آلمان ندارند.اما این مجوز برای افرادی که از کشور های غیر اتحادیه اروپا وارد آلمان میشوند مطمئنا نیاز است.بنا بر قوانینی که دولت آلمان تدوین کرده است کارفرمایانی که از کارگران بدون مجوز استفاده کنند جریمه ها و عواقب سنگینی در نظر گرفته است.با تومجه به این شربایط شما نمی توانید بدون مجوز کاری از سوی کارفرمایان بدست آورید.برای رسید به مجوز کار نیز باید پروسه قانونی اقامت موقت خود را دنبال کنید تا بعد کسب اقامت موقت بتوانید مجوز کار از دولت بگیرید هرچند گرفتن اقامت آلمان به صورت موقت تضمینی بر گرفتن مجوز کار از سوی دولت آلمان نیست.شما می توانید با استفاده از سایت اداره کار آلمان مراحل لازم برای گرفتن یک کار را انجام دهید اما در شرایطی است که شما در آلمان باشید و اقامت موقت را داشته باشید.اگر خارج از آلمان هستید و دوست دارید پیشنهادهای کاری را بررسی کنید می توانید از طریق سایت کاریابی Xing به دنبال کار در آلمان باشید.

هزینه های زندگی در آلمان

هزینه زندگی در هر کشور در شهر های بزرگ و کوچیک و اینکه هر کس چه استانداردی برای زندگی و خرج کردن دارد متفاوت است.آلمان هم از این قاعده مستثنا نیست.به عنوان مثال هزینه های زندگی دانشجویی در آلمان طبق آمار و ارقام اعلام شده و تجربیات دانشجویان به طور متوسط در حدود 650 یورو است.این مبلغ با توجه به تجربیات دانشجویان می تواند یک زندگی ساده را برای شما فراهم کند.هزینه مسکن نیز در آلمان بسیار بالاست البته این موضوع به منطقه ای که شما در آن مستقرید بستگی دارد.هزینه حمل و نقل نیز در آلمان نسبتا زیاد است اما طبق آمار ها هزین رفت آماد با اتوبوس بسیار کمتر از رفت آمد با قطار و مترو است.شما می توانید برای بدست آوردن ریز هزینه های روزانه در آلمان برای یک برآورد کلی و آشنا شدن با شرایط هزینه های این کشور به سایت Numbeo مراجعه کنید.

تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان, یعنی کشوری که علم را به یکی از پایه های اساسی در اقتصاد خود تبدیل کرده است, و در این زمینه موفقیت های فراوانی هم کسب کرده, مطمئنا فرصت مناسبی است.تحصیل کردن در سیستم آموزش کشور آلمان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.در آلمان در کنار دوره آموزشتان باید با پیشرفت اقتصادی و تکنولوژی نیز همگام باشد تا بتوانید با تغییرات اجتماعی همسو شوید.تحصیل در آلمان به واسطه سابقه علمی و دانشگاه های پیشرفته این کشور در دنیا شناخته شده است.حضور افرادی مانند آلبرت انیشتن, هایزنبرگ,یوهانس کپلر و ... در سابقه علمی کشور آلمان باعث بالا رفتن سطح دانش شده است.شرایط تحصیل در آلمان به نحوی است که هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی می توان ادامه تحصیل داد و مهمترین نکته در مورد ادامه تحصیل در آلمان رایگان بودن تحصیل در اکثر دانشگاه های آلمان است . اما دانشگاه هایی هم وجود دارند که برای هر ترم 250 یا 500 یورو شهریه دریافت می کنند. برای افرادی که تصمیم به ادامه تحصیل در این کشور را دارند مهمترین گزینه می تواند زبان انگلیسی یا آلمانی باشد.

شما می توانید مقالات بیشتری در ارتباط با مهاجرت به استرالیا در سایت ما مطالعه نمایید.

  • ۹۵/۰۲/۱۰
  • امیر امیر