طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی

۵ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است


گرمابه گردی در کهن ترین شهراستان های ایران

  
شهرهمدان به عنوان مرکز تمدن ایران، حمام های قدیمی کمی دارد. سابقه اکثر این حمام ها به دوره قاجار می رسد

حمام گردی در هر شهر، بخشی از آداب و سنن آن شهر را به شما نشان می دهد. شکل معماری گرمابه ها، علاوه بر آنکه دانش فنی معماران هر حکومت را مشخص می کند، ویژگی های فرهنگی و اصول بهداشتی وجود داشته در آن زمان را هم بازگو می کند. به همین دلیل است که دیدن حمام های یک شهر تاریخی مثل همدان می تواند گشت و گذاری در فرهنگ این شهر لقب بگیرد.
 
حمام گلستان
حمام گلستان که به حمام قدیمی بازار و حمام خان نیز معروف است، در محله درب کاروانسرای اسدآباد قرار دارد و تاریخ ساخت آن به دوره صفویه می‌رسد. درِ ورودی حمام به محوطه‌ای 6ضلعی باز می‌شود که اضلاع آن مساوی به نظر می‌رسد. طاق این محوطه گنبدی است و سربینه 8ضلعی آن در قسمت جلویی راهروی ورودی قرار دارد. در 6 ضلع سربینه، 6 صفه برای کندن لباس‌ها ساخته شده است. سقف این صفه‌ها به صورت جناغی است.

حمام های تاریخی ایران,حمام های تاریخی,مکانهای تاریخی ایران

  گرمخانه حمام از سه قسمت شامل بخش مرکزی، بخش سمت راست (خزینه آب سرد) و بخش سمت چپ (خزینه آب گرم) تشکیل شده و دارای سقفی با طاق جناغی است. در حال حاضر محل ورود به خزینه آب گرم به وسیله پنجره‌ای فلزی مسدود شده و به جای خزینه آب سرد، 6 دوش انفرادی ایجاد شده است.

مصالح به کار رفته در ساخت این حمام عبارتند از آجر، ملاط گچ و سنگ تراشیده مرمر. کف سربینه و راهروها سنگ لاشه و کف حمام از بهترین نوع سنگ مرمر پوشیده شده است.

  • امیر امیر

کشفپایانی ترین تب‌های بسته شده در مرورگر

 
یکی از برتری به درد بخور کروم و دیگر مرورگرها، در عرضه نمایش قرار دادن صفحات وب در تب‌های مختلف است. ممکن است به اشتباه تبی را ببندید که به آن نیاز دارید و نیز ممکن است قصد داشته باشید یک تب را که پیش از این بسته‌اید، دوباره مشاهده کنید.

 

در این شرایط استفاده از تاریخچه مرورگر و پیمایش میان همه صفحات مرور شده کمی دشوار است. دوست دارید با یک میانبر، بسیار ساده و سریع تب‌هایی را که به‌تازگی بسته شده‌اند به ترتیب از آخر به اول باز کنید؟ با این روش می‌توانید در شرایطی که فردی از رایانه شما استفاده می‌کند و با حضور شما تب باز شده در مرورگر را می‌بندد نیز غافلگیر کرده و تب بسته شده را دوباره فراخوانی کنید.

 

فراخوانی مجدد تب‌های بسته شده
1 ـ انجام این کار در مرورگر کروم، فایرفاکس و اپرا بسیار ساده است؛ کافی است کلید میانبر Ctrl+Shift+T را همزمان فشار دهید. با هر بار فشار این کلید، تب‌هایی که اخیرا بسته شده ‌است باز شده و به این ترتیب می‌توانید آنها را دوباره مرور کنید. (کلید Cmd+Shift+T در مرورگر کروم روی رایانه‌های مک و کلید Cmd+Z در مرورگر سافاری قابل استفاده است)

 

فهرست تب‌های بسته شده در کروم
در صورتی‌ که از بسته شدن یک تب مدتی گذشته باشد و نتوانید در میان ده یا حتی 20 تب اخیر آن را پیدا کنید، پیشنهاد می‌کنیم از قابلیت مرور تب‌ها در حافظه مرورگر کروم کمک بگیرید. برای دسترسی به این بخش باید پس ا ز مراجعه به منوی اصلی روی History and recent tabs کلیک کنید. در منوی به‌نمایش درآمده فهرستی از تب‌هایی که اخیرا بسته شده‌اند در اختیار شما قرار می‌گیرد و با کلیک روی هرکدام فراخوانی آن تب اجرا می‌شود.

 

توجه داشته باشید در صورتی‌که صفحه وب موردنظر شما مدت‌ها (روزها) پیش بسته شده باشد تنها راه فراخوانی دوباره آن استفاده از تاریخچه مرورگر است که با کلیک روی گزینه History یا فشار کلید میانبر Ctrl+H دسترسی به آن امکان‌پذیر است.

 

فراخوانی دوباره بازماندگان در پنجره‌ها
شرایط دیگری که ممکن است در وبگردی رخ دهد، بسته شدن ناگهانی پنجره مرورگر است که این پنجره ممکن است چند تب باز را در خود جای داده باشد. در چنین شرایطی برای مرور و فراخوانی تب‌های موجود در پنجره‌ بسته شده باید قابلیت اجرای مرورگر با تب‌های بازمانده را فعال کنید.

 

1 ـ به منوی اصلی مرورگر کروم مراجعه کرده و روی Settings کلیک کنید.

 

2 ـ در بخش On startup گزینه Continue where you left off را فعال کنید.

 

3 ـ از این پس چنانچه پنجره مرورگر بسته شود و تب‌های مختلفی در آن باز مانده باشد با اجرای دوباره مرورگر، تب‌های بسته نشده فراخوانی می‌شوند.

  • امیر امیر

چیدمانصندلی کار یکی از مواردی است که در کار کردن شخصتاثیرزیادی دارد.

مطاله  این نوشته با یک سری اصول ساده و مهم در چیدن میز کار آشنا می شوید.


میز کارتان را اینگونه بچینید تا از کار کردن لذت ببرید
بهترین کسی که می تواند میز کارتان را طراحی کند خود شما هستید، زیرا می دانید نوع کارتان چیست، چه وسایلی لازم دارید و با چه نوع چیدمانی برای کار کردن راحت هستید. با در نظر گرفتن چند نکته می توانید میزتان را طوری طراحی کنید که با آرامش و زیبایی بیشتری به کارهایتان برسید.

• این که چه وسیله ای کجا قرار بگیرد به نوع کار شما بستگی دارد. قبل از طراحی میزتان یک فهرست از وسایلی که برای کار روزانه احتیاج دارید، تهیه کنید تا چیزی از قلم نیفتد. سپس آ ن ها را روی میزتان بچینید. سعی کنید فقط وسایل ضروری روی میز شما باشند.

• مرکز میز مهم ترین قسمت میز است، با توجه به نوع کارتان و وسایلی که استفاده می کنید، سعی شود پرکاربردترین وسیله در قسمت وسط میز قرار گیرد.

• یکی از وسایلی که خیلی ظاهر میز را شلوغ نشان می دهد و  نظم میز را به  هم می ریزد، سیم ها هستند. سعی کنید آن ها را کاملا از دید مخفی و یا همه آن ها را در یک قسمت متمرکز کنید.

• البته بعضی از این کابل ها ممکن است طی روز لازم باشند و باید نزدیک شما قرار بگیرند، برای این که راحت تر به آن ها دسترسی داشته باشید و همچنین نظم میز به هم نریزد از گیره های برگه استفاده و به میزتان وصل کنید.

• سعی کنید حس انباشتگی منتقل نشود و تا حد امکان ظاهر میز را ساده و زیبا طراحی کنید تا با آرامش به کارهایتان برسید. یک فضای کاری شلوغ باعث می شود تمرکز شما روی کارتان کم شود.

• اگر به گیاهان علاقه دارید، حتما یک یا چند گیاه کوچک روی میز کارتان بگذارید، گیاهان ارتباط فرد را با دنیای طبیعی حفظ می کنند و باعث آرامش می شوند. همچنین رنگ سبز طبق گفته روانشناسان خلاقیت را تقویت می کند.

• عوامل گوناگون محیطی و اصول ارگونومیک نیز در طراحی محیط و میز کار اهمیت دارند. نور یکی از مهم ترین عواملی است که باید به آن توجه کنید، سعی شود میزتان نزدیک پنجره باشد، نور کافی در بهبود کارها تاثیر زیادی دارد و به زیبایی میزتان می افزاید.

 

 

• همچنین اندازه و ارتفاع میز باید متناسب با قد و صندلی فرد انتخاب شود.

• تمیزی میز تاثیر زیادی بر عملکرد کاری ما دارد. قبل و بعد از کار حتما با یک دستمال روی میزتان را پاک کنید.

• برای یادداشت کردن کارهایتان جایی برای گذاشتن یک دفترچه کوچک قرار دهید. همچنین می توانید برای نوشتن کارهای ضروری همان روز، از برچسب های رنگی شاد استفاده کنید.


• در طراحی میز باید به زیر میزتان نیز توجه کنید، آنجا محل قرار گرفتن سیم های وسایل برقی شما هستند، اگر تعداد آن ها زیاد است  برای این که فراموش نکنید کدام کابل برای کدام وسیله است، می توانید روی آن ها علامت بگذارید و یا با نوارهای رنگی آن ها را از هم جدا کنید.

  • امیر امیر

جلال همتی

کم کم
  • امیر امیر

اراک

سیاه
  • امیر امیر